In de kijker:

Nieuw! Nascholingsaanbod 2016-2017

 
 
U bent hier: CTO Start
Untitled Document
logo CTO Klik bovenaan op het onderwijsniveau van je keuze of klik op 'over het CTO' en ontdek onze missie, projecten, materialen en vormingen.

.

- ACTUEEL -


 

Vacature

vacature

Aan het einde van de vakantie liggen er al heel wat vormingen op de plank - wij hebben er alvast heel erg veel zin in! Om ons vormersteam te versterken zoeken we 2 nieuwe collega's. Ben je net als wij gebeten door taalstimulering, krachtige leeromgeving en taalontwikkelend lesgeven? Klik dan door naar de vacature - solliciteren kan tem 31/08. Succes!
https://icts.kuleuven.be/apps/jobsite/vacatures/53821357


 

Nieuw aanbod voor NT2-docenten

Nascholingsaanbod 2016-2017

zwembad

Centraal in ons nieuw aanbod staat de top 3 van behoeften uit het GIA-rapport die ook uit onze eigen bevraging naar voren is gekomen: evalueren, differentiëren en behoeftegericht werken a.d.h.v. functionele taken. Dompel je onder in ons aanbod voor het najaar 2016-2017:

nascholingsaanbod volwassenenonderwijs


Nieuwsbrief Taal en Onderwijs - Special

Nascholingsaanbod 2016-2017

tekstbeeld

Met de invoering van het M-decreet en de toenemende multiculturaliteit wordt het leerlingenpubliek steeds diverser.  ‘Hoe krijg je iedereen mee?’ is dan ook meer dan ooit dè hamvraag voor ieder die actief is in het onderwijs en het centrale thema in ons gloednieuw vormingsaanbod. Meer weten? Lees het recentste nummer van onze nieuwsbrief


Nieuwsbrief Taal en Onderwijs - FOCUSNUMMER II

Anderstalige Nieuwkomers

kleuter

Onze tweede special rond anderstalige nieuwkomers is net uit! Met o.a. de brochure 'Eerste Hulp bij Anderstalige Nieuwkomers - editie kleuteronderwijs.Lees het tweede focusnummer

Heb je het vorige focusnummer gemist? Je kan het lezen via deze link: nieuwsbrief januari